האם ניתן לקבל משהו (כדור?) כדי לעורר חשק מיני?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/09/2005 | 22:23 | מאת: עינת

שלום! תיארתי היום בהודעתי הקודמת שאני בת 27, עם בן זוג 8 שנים, ולמיטב זכרוני תמיד סבלתי מחוסר חשק מיני. קיבלתי תשובה שייתכן והגלולות שאני נוטלת מדכאות את החשק. שאלתי היא, האם ישנן גלולות שידוע שלא גורמות לכך? ואם כן - האם מישהי שמקבלת אלטרוקסין כל יום יכולה ליטול את הגלולות האלו? האם יש כדור אחר או משהו אחר שאני יכולה להיעזר בו על מנת לעורר את החשק המיני? זוהי בעיה שגרמה וגורמת לקשיים במערכת היחסים ביני לבין בעלי. תודה.

13/09/2005 | 11:28 | מאת: שירה

בוקר אור עינת אכן שלחת הודעה אתמול המדברת על חוסר חשק מיני. התשובה אליה את מתייחסת בהודעה הנוכחית מעולם לא הוצגה בפורום (עקב פרטים רפואיים לא נכונים ומטעים שהופיעו בה) ונמחקה עוד בטרם הופיעה בפורום הזה ! נשאלת השאלה, אם כן, כיצד ידוע לך מה נכתב בתשובה ש*מעולם* לא הופיעה בפורום הזה, אלא אם כן ניחנת בכוחות של קריאת מחשבות מיוחדים במינם ? חוץ מההסבר הזה, וחוץ מההסבר ההגיוני הנוסף (השאלה והתשובה נשלחו על ידי אותו אדם) אשמח אם תספקי לי הסבר אחר, ואז גם תקבלי מענה לשאלתך. יום טוב ליאת שירה

13/09/2005 | 13:29 | מאת: עינת

אתחיל מההתחלה (כמובן) אתמול בשעות הצהריים שלחתי הודעה ובה פירטתי את הבעיה שלי בנושא חוסר חשק מיני, שלמיטב זכרוני תמיד סבלתי ממנו. (אני נמצאת עם בן זוגי 8 שנים ויש לנו ילדה בת שנה). בשעות הערב קיבלתי הודעה ישירות למייל שלי, ובה נשאלתי האם אני נוטלת גלולות והאם אני יודעת כי הגלולות מדכאות את החשק המיני. (שמתי לב שהודעתי וגם התשובה אליה לא הופיעו בפורום).בתגובה לתשובה כתבתי הודעה נוספת לפורום והתעניינתי האם יש כדור כלשהו או משהו אחר שניתן לקחת על מנת לעורר את החשק המיני. זוהי בעיה גדולה מאוד שפגעה וממשיכה לפגוע במערכת היחסים שלי עם בן זוגי. האם הבהרתי את מה שהתרחש כאן? תודה, עינת

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו