אחרי אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/09/2005 | 22:39 | מאת: נועה

לאחר אורגזמה מופיע אצלי לחץ חזק באזניים, סחרחורות ובחילות, ממה זה נובע? זה הפך להיות עניין שבשיגרה. מה עושים?

13/09/2005 | 13:25 | מאת: שירה

נועה שלום, יחסי מין, ובפרט כאלה המסתיימים באורגזמה, גורמים להעלאת הדופק ועלייה מסוימת בלחץ הדם. יתכן שהתגובות שאת מתארת קשורות לסיבות הללו, אבל אין ספק שכדי לקבל תשובה מדוייקת עליך לפנות לרופא שלך, לתאר לו את הסימפטומים ולעבור בירור בהתאם להמלצתו המקצועית. תרגישי טוב שירה

13/09/2005 | 16:08 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום נועה, כפי שהמליצה שירה, כדאי להתיעץ עם רופא המשפחה שלך לגבי התופעה. ראשית הייתי מציע בדיקת לחץ דם, ובדיקה גופנית, ובהמשך מבחן מאמץ, לראות איך הגוף שלך מגיב למאמץ. יתכן מאד שהתחושות הלא נעימות לאחר אורגזמה הן תוצאה של חומרים המשתחררים בדם בזמן ריגוש, כמו אדרנלין. המערכת הסימפטטית, שמשחררת חומרים כתגובה לדחק, מלווה בתחושות של בחילה, דופק מואץ, רעד וחולשה. בהצלחה, ותעדכני אותנו מה עלה בבירור. ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו