אנדרוג'ל לנשים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/09/2005 | 22:51 | מאת: טליה

גניקולוג המליץ לי על הנ"ל להעלאת החשק המיני אשמח לשמוע מנשים אחרות שטופלו- לגבי יעילות ותופעות לוואי תודה רבה

13/09/2005 | 15:58 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום טליה, גם אני אשמח לשמוע מניסיונן של נשים לגבי אנדרוג'ל, שהוא תכשיר עם הורמון הגברי, טסטוסטרון, בתוך ג'ל ששמים מדי יום על העור. להערכתי אין הרבה ניסיון בארץ עם התכשיר, בין השאר, כי הוא לא רשום לשימוש בנשים, ולכן רופאים שממליצים על כך, עושים זאת, למרות שהתרופה לא אושרה על ידי משרד הבריאות לנשים. ברמת השמועות, והצהרות של נציגי חברת התרופות, זה נשמע מאד מבטיח. צריך שימוש של מספר ימים עד להשגת השפעה, ואז זה אמור להגביר את החשק המיני, ואמור להיות ללא תופעות לוואי. אשמח לשמוע מנשים שניסו. ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו