דחוףף חשש להיריון. פוסטינור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/07/2022 | 23:07 | מאת: ליאת

הייתי עם חבר שלי, עשינו סקס יבש ללא חדירה. באיזה שהוא שלב הוא גמר על הבטן של עצמו. ניקינו אותו עם מגבונים בערך והמשכנו באקטים תוך כדי שאני נמצאת עליו ללא תחתונים באיזור שהיה הזרע שלו( לא חשבנו על זה).. יכול להיות ששאריות מהזרע נכנסו אלי? וגם אחרי זה הוא נגע בי למטה עם האצבעות שלו שאולי היה עליהן שאריות זרע, יש מצב שאכנס להיריון? לקחתי פוסטינור לאחר שלוש שעות מהאקט, מה הסבירות שזה באמת יגן עלי? ומתי אוכל להיות בטוחה שלא נכנסתי להיריון? אני בלחץ ולא יודעת מה לעשות!

22/07/2022 | 09:57 | מאת: ליאת

אגב, קיבלתי מחזור לפני שבועיים ויכול להיות שאני בביוץ. יכול להיות שנקלטתי ב-3-4 שעות שבין האקט ללקיחת הכדור? איך אפשר להיות רגועה שבטוח לא נכנסתי להריון?

אין סבירות להריון ביחוד שלקחת גם פוסטינור בדיקת שתן להריון תהיה אבחנתית בעוד כשבועיים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו