הריון והחדרת אצבעות...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/06/2022 | 14:18 | מאת: אנונימ

שלום. שתי שאלות בבקשה 1) על מנת למנוע הריון מהחדרת אצבעות ,איך ניתן לנקות את האצבעות לפני החדירה, אם אין סבון. האם גם כאשר אני מנקה את האצבע בנייר טואלט והאצבע יבשה, האם זה מספיק? או שיש מצב שעדיין יש זרע והוא דבוק לי לאצבע. אולי מגבון יכול לעזור? 2) בנוסף אם בחורה היא בתולה והחדרתי לה אצבעות ,ויש זרע על האצבע ,האם הבחורה יכולה להיכנס מזה להריון?

מגבון בהחלט מספיק אם יש זרע על האצבעות ואתה מחדיר אותן לנרתיק אפשר להכנס להריון מזה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו