חשש להריון דחוףף!!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/05/2022 | 01:45 | מאת: רוחי

היי קימנו יחסי מין יום/יומיים לאחר סיום המחזור(נגמר סופית יום לפני) לאחר מכו הבחנתי שיורד לי דם רב שלא הפסיק (כמיות מטורפות שנרגעו אחרי כמה שעות ולאחר מכן זה היה דימום דליל) , זו פעם שניה שאני מקיימת יחסי מין וכבר היה די דימום בעבר אך לא בסדר גודל כזה. אני לא חושבת שהוא גמר אבל גם אם כן האם אני צריכה ליטול פוסטינור ? הדימןם היה רב הגיוני שנשאר זרע? המחזור שלי סדיר מקבלת כל 32 יום. מה הסיכוים להכנס להריון?

31/05/2022 | 15:38 | מאת: רוחי

אשמח לתשובה בבקשה זה דחוף

סבירות קלושה להריון אבל אם הבנתי נכון זו הפעם השניה שאת מדממת אחרי יחסי מין ולכן כדאי לפנות לבדיקת רופא נשים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו