פחד להריון עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/05/2022 | 13:21 | מאת: אנינימי

שלום דוקטור, רציתי לשאול אותך לגבי מגע בין איבר המין ללא חדירה רק מגע הפחד שלי היה טיפות אהבה,המגע היה בין איבר המין שלי לשלה לחא חדירה ,זה היה לפני 3 חודשים עשינו בדיקות הריון ביתית פעמיים בחודש עד היום הכל יצא שלילי,אבל החזה מתנפח והבטן תחתונה גדלה קצת,יש מצב להריון למרות שבדיקות מראות שלילי כבר אחרי יותר מחודש מיום המגע האחרון. חשוב לציין מחזור הגיע פעמיים רגיל פעם אחרונה חלש לאחר נטיית כדורים לדחיית מחזור למשך 6 ימים אשמח לתשובה תודה

החברה לא בהריון בטוח אבל אם רוצה להרגע שתבקש מרופא משפחה בדיקת דם להריון זה הכי מדויק

21/05/2022 | 23:20 | מאת: אנונימי

עשינו בדיקת דם אחרי חודש יצא 5.3 ועוד משהו לא זכור לי והרופא אמר שאין הריון . אבל תמיד הגוף שלה מגרד וכמו שציינתי הבטן מתנפחת והחזה גדל מפחד שלמרות כל הבדיקות יצא חיובי בסוף. חשוב לציין גם שהיה לנ כאבי בטן אחרי חודש וקצת מהמגע והרופא עשה לה אולטסאונד בטן תחתונה,השאלה שלי אם היה שק הריון היה רואה באולטרסאונד. לפי האולטראונד הוא אמר שיש גופיף צהוב ואין שום דבר אחר.

23/05/2022 | 13:30 | מאת: תשובה

אשמח לתגובה,הנושא מאוד נלחץ ומאוד חשוב לי.

כמו שאמרתי היא לא בהריון

23/05/2022 | 17:49 | מאת: הריון

קודם כל תודה לך על המענה המהיר, שאלה אחרונה,אם היה הריון בטוח היה אמור להופיע אחרי חודש בבדיקות השתן הביתית,כי רוב הבדיקות שעשינו היו בדעות הצהריים והערב ולא בבוקר. ובדיקת הדם שיצאה שלילית הייתה אחרי חודש מקיום האקט עצמו. אנחנו לחוצים כי הבטן מתנפחת והיא לא רגילה להשמין. צודה שוב

24/05/2022 | 18:52 | מאת: אשמח למענה

אשמח לתשובה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו