פטריית קנדידה , חיידק בנרתיק, מה עושים?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/05/2022 | 09:49 | מאת: אורי

שלום ד״ר ליאורה. עשיתי כפי שרשמת לי, הרופא עשה לי תרבית נרתיק בזמן התקף ונמצאה פטריית הקנדידה ואמר שנמצא גם חיידק כלשהו בנרתיק. קיבלתי טיפול בנרות דאלאצין ל3 ימים, זה לא עזר ולא עבר אז לקחתי על דעת עצמי נרות אגיסטן לעוד 3 ימים. וזה לא עובר עדיין. אני מתוסכלת כלכך ונמצאת בחוסר ודאות.. צריכה לעשות בדיקת שתן למחלות מין. ( לא יכולתי לעשות בגלל הטיפול בנרות) מה עושים במצב כזה?😔😔 מה עושים לגבי הקנדידה? אשמח לעזרתך.

אם לקחת גם אגיסטן וגם דלצין היית אמורה לכסות את שתי הבעיות עשי בדיקת שתן למחלות מין ותבקשי לחזור על התרבית הנרתיקית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו