נורלבו וחשש להיריןן..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/05/2022 | 07:57 | מאת: אאא

היי, לקחתי נורלבו לאחר שלוש- ארבע שעות ממגע וגינאלי שנמשך גג עשר שניות ללא גמירה. לאחר שבוע מלקיחת הכדור הופיעו לי הפרשות ורודות/ חומות ודימום אדום בצורה ממש חלשה למשך חמישה ימים. יחד עם כאבי בטן תחתונה ביומיים הראשונים. ולא קיבלתי עדין מחזור. אני חוששת שאני בהיריון, האם הדימום שהיה לי מבטל את ההיריון כלומר זה היה המחזור שלי לחודש הזה? או שיש מצב שאני בהיריון?? אשמח לתשובתך

נורלבו יכול לגרום לדימום לא סדיר ולאי הופעתמחזור עשי שבועיים לאחר המגע בדיקת שתן להריון רב הסיכויים שאינך בהריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו