גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/09/2005 | 00:12 | מאת: מיכל

שלום, טיול מאורגן מראש נופל לי בדיוק באותו סוף שבוע בו אני אמורה לקבל את המחזור החודשי שלי אני נוטלת גלולות מרסילון שנתיים ללא הפסקה על מנת לסדר את המחזור (עקב מבנה שחלות פוליציסטיות). ברצוני לדעת מה אני יכולה לעשות על מנת שהמחזור לא יפול על אותו סוף שבוע. מהתייעצות עם חברות קיבלתי שתי תשובות: 1. להפסיק ליטול את הגלולות עכשיו ולקבל את המחזור בעוד מספר ימים. 2. להמשיך ברצף שתי חפישות (לדלג על מחזור) ברצוני לדעת מה לעשות? בתודה מראש

07/09/2005 | 08:55 | מאת: שירה

מיכל אמרתי זאת בערך כ-20 פעם (הערכה מינימלית) אבל במיוחד עבורך אכתוב זאת שוב: זה *אינו* פורום גינקולוגיה ! שאלות הקשורות לתחום הגינקולוגי עליך להפנות למקום המתאים להן - פורום או עדיף רופא מציאותי להבדיל מאינטרנטי. לתשומת לבך, אם את מחליטה להפסיק את הגלולות באמצע החודש קחי בחשבון שאינך מוגנת מפני הריון לא רצוי. יום נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו