חוסר בחשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/09/2005 | 23:00 | מאת: שרונה

אני בת 28, ותמיד היה לי חשק מיני רב ותמיד הייתי מאוד מפותחת בכל מה שקשור לסקס, הייתי פתוחה לנסות דברים חדשים ומאוד נהיניתי מהאקט ורציתי לקיים יחסי מין כל הזמן. כיום, אני עם בן זוג קבוע בשנתיים האחרונות, היה לנו סקס מצויין ורב בתחילת הדרך, לפני כשנה החלפתי את סוג הגלולות למניעת הריון והחשק המיני רק הלך ונעלם. אני לא חושבת על סקס, אני לא יוזמת, רק הצד השני יוזם והוא נורא מתוסכל. אני יכולה להגיד שאני מאוד אוהבת אותו, אבל אין לי שום חשק מיני להתחיל איתו. כשאנחנו מקיימים יחסים לעיתים אני מצליחה לגמור ולעיתים לא, ורק באותו יום מתחשק לי שוב לעשות סקס.ואח"כ זה עובר לי ושוב אין לי חשק.מה יכולה להיות הבעיה שלי? אייך ניתן לפתור בעיה זו?

07/09/2005 | 08:59 | מאת: שירה

שלום שרונה במהלך השבוע האחרון השבתי על מספר שאלות שכולן היו קשורות לירידה בחשק המיני. עשי חיפוש בפורום לפי מילת מפתח ("חשק מיני") או פשוט הביטי בתחתית עמוד זה וחפשי את השאלות המדוברות ("שני" ו"ענבל"). התשובות שהשבתי לשואלות מתאימות מבחינתי גם עבורך. המשך יום טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו