דלקות ופטריות שחוזרות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/04/2022 | 08:44 | מאת: אורי

היי, מתוסכלת מאוד וחייבת לקבל חוו״ד. אני נמצאת כרגע בזוגיות חדשה, וממש בתדירות גבוהה ומאוד מייגעת אני סובלת מפטרייה בנרתיק או דלקת. הן חוזרות על עצמן באופן לא נורמלי.. אני מתרוצצת במשך כמעט ארבעה חודשים במרדף לקבל טיפול כדי למנוע את זה. כל פעם לדחוף נרות ולמרוח משחה, מבלי לקבל איזשהו טיפול פנימי להרוג את ה-מה שזה לא יהיה. איזו בדיקה עושים כדי לדעת מה זה ולמה זה ממשיך? אולי נדבקתי במשהו מהבן זוג הקודם? זה לא היה לי בעבר... איך בודקים את זה? איזה טיפול אפשר לקבל למניעת הדלקות והפטריות? אשמח לעזרה..תודה

תבקשי בזמן התקף לעשות משטח ותרבית נרתיקית אם זו דלרת בשתן אז גם תרבית שתן ובלי קשר בדיקת שתו למחלות מין

28/04/2022 | 09:43 | מאת: אורי

תודה רבב ד״ר ליאורה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו