מוטרדת מאוד אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/04/2022 | 17:41 | מאת: ליאל

היי ליאורה קיימתי יחסי מין ב4/3 וגם ב19/3 אני נוטלת גלולות אך לא באופן קבוע קיבלתי מחזור ב22/3 מתי שנגמרה לי החפיסה ושוב פעם קיבלתי מחזור ב18/4 אבל לא היה לי הרבה דימום .. האם הגלולות משפיעות על המחזור מבחינת כמות ? מפחדת שזה אולי הריון

דבר ראשון שללי הריון על ידי בדיקת שתן ביתית במידה ושלילי דימומים לא סדירים יכולים להיות בגלל מינון הורמונלי נמוך או לקיחה לא מסודרת של הגלולות התיעצי עם רופא הנשים שלך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו