טבעת נוברינג ונרות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/04/2022 | 23:27 | מאת: פולי

שלום, אני משתמשת בנוברינג ואם זה משנה אמורה להוציא ביום חמישי, היום קיבלתי נרות בשם דאלאצין (אנטיביוטיות) ל3 לילות, ורק אחריי ששמתי את הראשונה נזכרתי שיש גם טבעת, זה יפגע ביעלות אחת של שני? להוציא אותה רגיל בחמישי? עד חמישי כי עם הנרות אני מסיימת בשלישי. במשך הזמן הזה אני עדיין מוגנת? תודה

לדעתי לא פוגע ביעילות אחד של השני אבל יכולה להוציא את הטבעת מוקדם יותר ולההחזיר אותה מוקדם יותר דהיינו לאחר 7 ימים ללא טבעת

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו