יש לי שאלה על המחזור שלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/04/2022 | 17:34 | מאת: שמחה

שלום שאלה אני בת 37 ויש לי ילד אחד יש לי מחזור שפעם או מקדים ב 5 ימים פעם או מאחר בחמש ימים והמחזור או 7 ימים ויש לי דמום חזק 4 או 5 ימים עם קרשי דם שחור הרבה יש לי את זה במחזור והרבה דמום וגם כאבי בטן כמה ימים ניפנה המחזור וגם במחזור כאבים בגוף ובבטן ושמסתים המחזור יומים אחרזה גם כאבי בטן כמה ימים ועובר עם זה בסדר ותודה על התשובה

קשה להבין מהשאלה מה בדיוק הבעיה מציעה לפנות לרופא נשים שיבצע בדיקה הורמונלית לפי בדיקות דם אולטראסאונד בדיקה גינקולוגית מלאה כדי לאבחן מה בדיוק הבעיה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו