מעקב זקיקים ובדיקות דם - lh גבוה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/03/2022 | 12:44 | מאת: מורן

שלום, בת 37, מנסה להיכנס להריון ראשון, הרופא ביקש ממני לעשות מעקב זקיקים, ביום ה12 למחזור ראו זקיק בגודל 14 מ'מ בשחלה ימנית וזקיק בגודל 17 מ'מ בשחלה שמאלית ,בדיקות דם fsh - 3.80 וlh- 22.20,הרופא קצת הלחיץ אותי כי אמר שהאולטראסאונד מתאים ללפני ביוץ והבדיקות דם לאחרי ביוץ, יום אחכ הרגשתי כאבים בשחלה השמאלית ומרגיש לי שהיה ביוץ, האם זה מעיד על בעיית פוריות שערך הlh גבוה ? אני פשוט קצת בלחץץ מזה, ביום ה14 למחזור הייתי בבדיקה אצל רופא נשים ובאולטראסאונד וגינאלי אמר לי שראה גופיף צהוב ז'א שהיה ביוץ אשמח לתשובה :)

Lh גבוה מעיד על ביוץ

23/03/2022 | 16:47 | מאת: מורן

אוקיי, אבל לפי האולטראסאונד ראו זקיק 17, הגיוני שזקיק כזה כבר זה ביוץ ?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו