הפרשות חומות ואיחור...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/09/2005 | 13:27 | מאת: ונוס

שלום, -רציתי לדעת מה פשר הפרשות מהנרתיק שמלוות בדימום קל כשבוע וחצי לאחר המחזור? -והמחזור הקרוב מאחר לי בחמישה ימים... למה? -ביצעתי בדיקת הריון ע"י ערכה שרכשתי והתשובה הייתה שלילית(אין הריון) אני עברתי משבר לא קטן בזוגיות, יכול להיות שזה מקור התופעות? אודה לך מראש על תשובתך!

06/09/2005 | 14:08 | מאת: איריס

שלום עקרונית ,בדיקת הדם להריון היא האמינה ביותר. אם אמנם אין הריון, ויש דימום חריג, או שהווסת לא תגיע בקרוב, כדאי בכל מקרה להתייעץ עם רופא הנשים. לחץ , מתח, שינוי כלשהו ידועים כמשפיעים ויכולים לגרום לאיחור בהגעת הווסת. אבל, לי לפחות, לא ידוע על קשר בין אלו לבין דימום חריג.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו