חשש מהיריון אשמח לתגובה מהירה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/02/2022 | 11:56 | מאת: דחוףף מאוד

היי, התקלחתי עם חבר שלי היום וכמה שעות לפני הוא גמר אבל ניקה עם נייר טואלט, אחרכ התקלחנו והוא הכניס לי מאחור את איברו מהישבן) ואחרכ היה חיכוך בין הפןת שלי לפין שלו ( כל זה שיש מים זורמים מעלינו) והיה שלב שהוא הכניס את איברו אלי קצת אבל הוא אמר שהוא לא גמר וזה בסדר ואחרכ הוא גמר ( לא עלי) ושטפתי לו את זה במים והיה שוב מגע בין איברינו יש סיכוי להיריון? לקחת גלולה? חשוב לציין שאתמול/לפני יומיים היה היום האחרון של המחזור שלי, הוא לא גמר בפתח הנרתיק שלי אבל הוא נגע קצת עם הידיים ואולי היה זרע

לפי התאור המפורט שלך הסבירות להריון אפסית אבל אם את חוששת קחי פוסטינור

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו