פחד מהריון מה אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/02/2022 | 00:24 | מאת: ציפורה

אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין וכשהוא גמר הוא יצא אך הקונדום נשאר באיבר שלי ואחרי שנייה ראיתי והוצאתי אותו בשלמותו בלי קריעה או משהו, האם יש חשש להיריון? בנוסף לקחתי לפני חודש פוסטינור, מה אפשר לעשות במצב הזה?

22/02/2022 | 01:21 | מאת: חייבת עזרה

היי לפני חודש וחצי אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין הוא גמר בפתח הנרתיק והמשכתי לזוז בזמן שהוא גמר, אחרי כמה ימים קיימנו שוב יחסי מין וזה היה כמה ימים לפני מחזור חייבת לציין שהייתי בתולה והקרום לא נקרע, בעת יחסי המין התחיל לרדת דם מה שאומר שהקרום נקרע הדם נמשך במשך שבוע וקצת אני לא יודעת אם אני בהיריון או לא, יש לי צרבות בחילות כאבים בשדיים בטן שהיא נפוחה אין שינוי בצבע הפיטמות כמו שכתוב בסימנים אבל כן גם עייפות וחוסר מוטיבציה ושינוי במצבי הרוח, אני אשמח לתשובההה זה חשוב לי מאודדד

עשי בדיקת שתן להריון ביתית אם היא תהיה שלילית ולא תקבלי מחזור בשבוע הקרוב פני לרופא נשים

קחי שוב פוסטינור להבא כשהוא יוצא שיחזיק את הקונדום בזמן ההוצאה

25/02/2022 | 21:23 | מאת: שואלת השאלה

היי הבדיקה יצאה שלילית ויש לי איחור של יום..

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו