דימום חוזר ביחסי מין ראשונים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/09/2005 | 09:39 | מאת: מיכל

שלום, בשבוע שעבר קיימתי יחסי מין לראשונה בחיי עם החבר שלי. אולם בכל פעם מאז דיממתי לאחר המעשה- עשינו זאת שוב ארבע פעמים בסה"כ. אני מודאגת, האם זה מצב נורמלי? הדימום הוא חלש, אך בכל זאת.. בכל הפעמים האקט גם כאב. מתי זה אמור להסתדר באופן רגיל? כך שגם אני יהנה. יכול להיות שיש קשר לגלולות? (זו הפעם הראשונה שאני נוטלת אותן). תודה מראש, מיכל

06/09/2005 | 10:05 | מאת: שירה

מיכל בוקר אור ייתכנו דימומים קלים בפעמים הראשונות לקיום יחסי מין. אם הדימום לא פוסק או אם הוא מלווה בכאבים, מציעה לך לפנות לרופא נשים ליעוץ (ממילא רצוי לקבוע פגישה שגרתית לבדיקה אצל רופא נשים, מאחר ועכשיו הצטרפת באופן רשמי לקהילת הנשים שפעילות מבחינה מינית, ומשמעותו של דבר שיהיה עליך להקפיד לבקר את רופאך לצורך בדיקה שנתית). בהצלחה, יום טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו