גלולת אלה לאחר משגל נסוג

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/01/2022 | 18:20 | מאת: אפרת

שלום, לאחר לידה (חודשיים) טרם קבלת מחזור. בבדיקה אצל הרופא אמר לי שאני צריכה לקבל מחזור בקרוב. באותו שבוע קיימתי עם בן הזוג יחסים במשגל נסוג. לאחר 3 ימים וחצי נטלתי גלולת אלה. כיומיים לפני המשגל הנסוג התחלתי להרגיש כאבי בטן שהרגישו מחזור, לאחר המשגל הנסוג המשיך להרגיש כך, כעת אחרי נטילת הגלולה (יומיים) כמעט אין כאבי בטן. מדוע כאבי הבטן נעלמו לפתע? מה הסיכוי להריון?

קשה לדעת מדוע כאבי הבטן נעלמו בכל מקרה עשי בדיקת שתן להריון בעוד כשבועיים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו