חדירה ללא גמירה - הריון?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/01/2022 | 20:47 | מאת: אדווה

שלום, אני 7 שבועות לאחר לידה תקינה. לא מניקה. לפני מספר ימים קיימתי עם בן זוגי יחסים, הייתה חדירה (הוציא והחזיר מספר מועט של פעמים) אך ללא גמירה בפנים. למעשה, הוא לא גמר כלל אחרי כן. מה הסיכוי להריון במצב כזה ? ללא גלולות/ אגב, בן הזוג לא זוכר האם לפני האקט שלנו הוא אונן וגמר (זוכר שזה היה אחד הימים השבוע אך לא זוכר אם זה היה ביום של האקט) האם זה מעלה את הסיכון להריון באופן משמעותי ?

סבירות להריון נמוכה אם את רוצה להיות בטוחה עשי שבועיים אחרי המגע המיני בדיקה ביתית להריון

19/01/2022 | 22:59 | מאת: אדווה

תודה על התשובה. האם הסיכוי להריון נמוך בשל העובדה ששבעה שבועות אחרי לידה עוד אין ביוץ בדרך כלל? מתי כעיקרון אחרי לידה עלי לצפות למחזור? האם זה ייתכן כי לא יהיה לי מחזור במשך חודשיים מהלידה וזאת בלי שאני בהריון ואני לא מניקה?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו