המשך

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/09/2005 | 14:25 | מאת: מאיר

כוונתי היא שהיא לא מגיעה לאורגזמה. ואין לה שאיפה להגיע לזה.שאני מנסה לגעת בדגדגן אני נתקל בסירוב שכואב לה\ לא נוח.

05/09/2005 | 15:58 | מאת: שירה

שוב שלום מאיר הדגדגן הוא איבר רגיש מאוד למגע - לטוב ולרע. לטוב, כי הוא יכול לגרום הרבה הנאה, אבל מאותה הסיבה בדיוק - הוא גם רגיש למגע חזק מדי והתוצאה עלולה להיות כאבים או חוסר נוחות. ממליצה לך לנסות מגע מאוד מאוד עדין ולראות האם נעים לה. מין אוראלי יכול להתאים גם, אם אין לה התנגדות כמובן. העובדה ש"אין לה שאיפה להגיע לאורגזמה" (כדבריך) לא קשורה דווקא לכך שהיא לא גומרת, אבל אין ספק שאם זה לא מפריע לה, יתכן שהיא לא תרצה לנסות ולשנות את המצב. אם היא חשה מסופקת ביחסי המין גם ללא אורגזמה - אשריה וטוב לה. כל שינוי, לא חשוב כרגע אם במין או בכל תחום אחר, חייב להגיע מתוך האדם עצמו, מתוך רצון ובחירה חופשית. אם אשתך לא מעוניינת להתנסות, לנסות לגוון ולמצוא דרכים בהן כן תוכל להגיע לאורגזמה - אין לך כמובן אפשרות "להכריח" אותה לעשות זאת. השינוי צריך להגיע מתוכה. אם לך עצמך חשוב להביא אותה לאורגזמה, הייתי מציעה לך לקרוא כמה שיותר על האזורים הארוגניים בגופה של האישה (אפילו על ידי חיפוש באינטרנט או בחנות ספרים), כשאתם מקיימים יחסים הקפד לעשות את המקסימום כדי לענג אותה, ואולי היא תגיע לאורגזמה אפילו בלי שיש לה שאיפות כאלה...? בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו