בעיות בסקס בזמן חדירה וחופשיות מינית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/12/2021 | 11:03 | מאת: כוכבה

שלום, בתחילת הקשר היו לי 3 מקרים של כאבים בזמן החדירה ומאז כבר שנתיים שאנחנו מבצעים סקס יבש, ובכללי זה ממש הוריד את כמות הסקס שאני עושה עם בן הזוג שלי. אני מתלבטת איך להתמודד עם כאבי החדירה ולא רוצה ללכת לטיפול מיני. בגלל התהליך הזה גם קשה לי להוריד את התחתונים בזמן הסקס והייתי שמחה לקבל תרגילים איך להחזיר את הבטחון מחדש בתחום הזה תודה

את מתארת שתי בעיות נפרדות שאולי קשורות אחת לשניה ואולי לא ממליצה לפנות לאבחון לרופא נשים בעל התמחות בטיפול מיני

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו