סקס לא מוגן בשבוע ביוץ

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/12/2021 | 11:30 | מאת: מיקה

היי, ביום שלישי שעבר שכבתי עם בחור ארבע שעות ללא אמצעי מניעה,הוא גמר פעמיים בחוץ אבל לאורך כל האקט היינו מאד רטובים.הוא היה מפוצץ בטיפות אהבה וחומר לבן יותר. לפי האפליקציה הייתי יומיים לפני יום הביוץ אנחנו שכבנו ב14.12 המחזור האחרון היה ב 29.11-6.11 האם יש צורך בבדיקת הריון ואם אם מתי עלי לעשותה? האם זה שלב שבו אפשר להרגיש סימנים של הריון כמו בחילות? תודה רבה

זרע יכול לחיות בגוף האישה עד 3 ימים לאחר השפיכה אם נקלטת להריון תשובה חיובית תהיה לאחר כ10 ימים בבדיקת דם ושבועיים לערך בבדיקת שתן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו