בירור לגבי יחסים עם החבר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/12/2021 | 13:05 | מאת: רונה

שלום, מעוניינת לברר חברה שלי חבר חדר אליה לשניה ואז יצא ושם קונדום וגמר בחוץ רצינו לדעת האם יש סיכוי שיקרה משהו?

סבירות נמוכה ביותר שכן יש את השאלה של טיפות האהבה שמופרשות לפני השפיכה האם הן מכילות תאי זרע או לא

08/12/2021 | 11:56 | מאת: רונה

ואם היא לקחה גלולת פוסטינור בערב רגע לפני שחלפו 72 שעות? רק כדי להיות בטוחה למרות שגם הסיכונים היו מאוד קטנים?

אם לא עברו 72 שעות אז הגלולות יעילות

09/12/2021 | 14:47 | מאת: רונה

לא עברו, השעה היתה רק 22:00 כשהיא לקחה

14/12/2021 | 13:26 | מאת: רונה

היי, המחזור אמור להגיע בימים הקרובים ועדיין לא הופיע עברו 2 ימים חזויים למחזור והחברה לקחה שבוע שעבר(יום שלישי) 21:40 פוסטינור רק כדי להיות בטוחה רגע לפני שחלפו 72 שעות. אבל מעבר לזה לא קרה משהו של גמירה בפנים. אז המחזור אמור להופיע עוד השבוע?

פוסטינור יכול לגרום לאיחור ואי סדירות במחזור אז לא להבהל, כדי להיות רגועים שתעשה בדיקת שתן להריון, אם שלילי יכולה להרגע ולהמתין למחזור שיגיע

15/12/2021 | 14:15 | מאת: רונה

עשתה היום ויצא שלילי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו