סיכוי להריון מתחננת שתעני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/11/2021 | 16:00 | מאת: אנונימי

היי אני וחבר שלי אתמול שכבנו ביחד ללא בגדים אני מעריכה שאני בזמן ביוץ המחזור שלי סדיר מאד. היינו ללא בגדים שהוא שוכב על הגב ואני מעליו גם כן על הגב, איבר המין שלו לא נכנס לבפנים אבל כן התחכך מאד עם כל איזור איבר המין שלי מאחורה וקדימה ואז הוא גמר שם הוא אמר שהוא לא היה בפנים ולא הרגשתי שהיה גם אבל כן גמר באיזור (היינו ללא קונדום) אני מתה מפחדד שאם יש סיכוי שחלחל הזרע לבפנים ועוד אני בביוץ מה הסיכויים להריון ??? פליז תעני תודה !!!

סיכוי נמוך מאוד אבל אם את בלחץ קלה פוסטינור עם לא עברו 3 ימים מהמגע

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו