למה לא בא לי?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/09/2005 | 12:35 | מאת: ענבל

שמי ענבל ואני בת 24. בן הזוג שלי בן 27 ואנחנו חברים קרוב ל-9 שנים. אינני יודעת למה אבל כבר חצי שנה לערך שלא בא לי סקס. זה מוזר לי כי אני אוהבת אותו בכל ליבי ואף מאמינה שלקראת שנה הבאה נתחיל לדבר על חתונה, ואני בהחלט רואה את עצמי חיה איתו את חיי. ובכל זאת, אני מוצאת את עצמי בחוסר חשק להגיע למיטה מחשש ש"יתחיל איתי", מושכת זמן בסלון או על המחשב כדי להגיע למיטה כשהוא כבר ישן, ושמחה כשמגיע המחזור כי זה אומר כמה ימים בלי סקס... יש לציין שכאשר אנחנו כבר שוכבים, אני די נהנת וברוב הפעמים מגיעה לאורגזמה, גם אם לא מהחדירה עצמה ואף אומרת לעצמי "נו, היה דווקא כיף", אבל עד הפעם הבאה שוב אין לי חשק. אני יודעת שאומרים שזה עשוי להעיד על בעיה ביחסים. אבל זו הבעיה היחידה שלי. כל השאר מעולה. אנחנו מבלים המון, אוהבים מאוד. מה עושים?

04/09/2005 | 14:40 | מאת: שירה

ענבל שלום, ראשית, את מוזמנת להציץ בתחתית העמוד כמה שאלות למטה בשאלתה של "שני" שכותרתה "לא אוהבת מין", אנא קראי את השאלה והתשובה כי אני רואה דמיון בין שני המצבים. נסי לחשוב איזה שינויים חיצוניים/פנימיים עברת במשך חצי השנה האחרונה שעלולים היו להשפיע על החשק שלך למין. אגב, האם חוסר החשק מאפיין רק את הגישה שלך למין או שבאופן כללי את שמה לב שיש לך חוסר חשק לעשות דברים ? הזכרת שאת חושבת שבקרוב תתחילו לשוחח על חתונה. יכול להיות שבתת המודע שלך את חוששת מהחתונה, וחוסר החשק הוא רק סימפטום למשהו עמוק יותר ? כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו