פורנו ותדירות יחסיי. מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/10/2021 | 06:28 | מאת: שרון

שלום לך, נשואה 30 שנה באושר , אני אישה מאוד מינית ומבחינתי סקס כל יום לבן זוגי מספיק פעמיים שלוש בשבוע כך היה תמיד .בשנים האחרונות מקבל סרטוני סקס בוואטספ מחברים (אינו מסתיר ממני) לי ניראה שזה שהוא צופה בפורנו בתדירות גבוהה גורם לו לרצות פחות ,אציין שהסקס שלנו טוב ואינו מחסיר ממני דבר .אנני רוצה לבגוד אך חסר לי ממש סקס בתדירות שאני רוצה .אנו פתוחים ומדברים על הדברים אך הוא טוען שמה שאנו עושים מספיק לו .מה עושים? האם הפורנו מעיב על תדירות הסקס שלנו? אציין שאין סיכויי שבוגד .תודה

קשה לענות על שאלתך מאחר ואת אומרת שתמיד הצורך שלך בסקס היה גבוה משלו וגם אומרת שאינו גורע ממך דבר אז

אז מה הבעיה בעצם? רעיונית? כל עוד הסקס טוב וגם בתדירות שמספקת אותך לא רואה בעיה אם זה יהיה על חשבונך זה ספור אחר ואז כדאי לפנות לטיפול מיני זוגי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו