שאלה................

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/10/2021 | 10:53 | מאת: שני

היי ליאורה , שאלה מוזרה אבל אשאל כי לא יודעת את התשובה הכלב שלי אונן עם השמיכה על הכורסא ויצא ככה שלפני שנכנסתי להתקלח התיישבתי על הכורסא והשמיכה הזו בלי בגדים. חוץ מהגועל... הייתי בזמן ביוץ הזרע שלו והשפיכה שהתיישבתי עליה יכולה להפרות? יש דבר כזה ?

אל חשש אין סכוי להרות מזרע של כלב

17/10/2021 | 08:27 | מאת: שני

תודה ד"ר ליאורה. רוצה בבקשה לשאול יותר במדויק לגבי זה, יום למחרת המקרה המוזר הזה עם הכלב עברתי שאיבת ביציות (תורם זרע), יש השפעה כלשהי על החומר הגנטי של הביציות שלי וההפריות במעבדה ?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו