חושש לגניבת זרע מהזויה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/10/2021 | 15:14 | מאת: אסף

שלום, לאחר גמירה על החזה וניגוב עם נייר טואלט, היא לקחה את הנייר ונראה שהחדירה לשניה לאיבר המין שלה את הנייר הספוג כל זה קרה בדקה. לא יודע לגבי ימי הביוץ שלה. האם יש סיכוי להריון? זה קרה לפני 20 שעות. מה הפיתרון?

סבירות נמוכה אבל לא בלתי אפשרית אם היא ביום הביוץ שלה, הפתרון הוא לקיחת כדור של הגלולה של יום אחרי בדרך טובה ל72 שעות במידה ועברו יותר ניתן לקבל מרשם לגלולה בשם אלה שטובה עד 5 ימים לערך אחרי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו