כדוריות דם קטנות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/09/2005 | 09:39 | מאת: אושרת

בבדיקות דם אחרונות שעשיתי התברר לי שכדוריות הדם האדומות שלי הן קטנות עליי לציין שאני משתמשת בגלולות מסוג מינס מזה שנה. האם יש קשר? ואם כן מה ניתן לעשות על מנת לשפר את המצב ? במה זה מתבטא שהכדוריות הן קטנות? חולשה וכו'. שמעתי לאחרונה על גלולות מסוג בלרה מה דעתכם עליהן?

04/09/2005 | 09:50 | מאת: שירה

שלום אושרת כפי שתוכלי לראות בהודעה בראש הפורום הזה, את בוחרת להפנות שאלה לפורום הלא מתאים. הערה כללית - כאשר את עושה בדיקות דם, מן הראוי לשוחח עם הרופא שהפנה אותך לבדיקות הללו על התוצאות (רופא משפחה, גינקולוג וכו'). הוא הכתובת המתאימה המקצועית לקבלת תשובות על שאלותייך. שבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו