סקס ללא הריון האם אפשרי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/10/2021 | 09:34 | מאת: יונתן

שלום, יש לי שאלה קצת מוזרה. האם בחורה יכולה להיכנס להריון בלי לקיים יחסי מין? לדוגמא, האם בחורה יכולה לגעת בחפץ / אובייקט מסוים שהיו בו טיפות אהבה מבלי לדעת ולאחר מכן להחדיר את האצבע לאיבר המין? האם זה אפשרי והאם טיפות אהבה יכולות להתקיים מחוץ לגוף, ואם כן, לכמה זמן? זאת אומרת האם בחורה יכולה להיכנס במצב כזה להריון בלי להתכוון ובלי לדעת?

יש אי בהירות בספרות לגבי קיום תאי זרע בטיפות האהבה. באויר הנקי תוחלת החיים של הזרעונים והתנועתיות שלהם קצרה. כך שהסבירות שואפת לאפס

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו