אני בלחץ, האם יש סיכוי להריון?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/09/2021 | 06:38 | מאת: דניאל

היי, אני בתולה והיתי עם חבר שלי במיטה, היה רק חיכוך ועשיתי לו ביד והוא גמר כמה פעמים באיזשהו הוא נגע בנרתיק עם האצבעות (לא דחף לבפנים) ואני לא יודעת אם הוא נגע בזרע לפני בנוסף הייתי מעליו עם תתחון והוא בלי ויש מצב שבמהלך החיכוך שהתחתון זז קצת לצד ואני מפחדת שהיה מגע בין הזרע לבין הנרתיק (לא הייתה שום חדירה) אז רציתי לדעת אם יש סיכוי להיכנס להריון מזרע שלא בתוך תוך הנרתיק מחדירה והאם אני צריכה לקחת גלולה ליתר ביטחון או שאין שום סיכוי להריון?

08/09/2021 | 07:08 | מאת: דניאל

הסתיים לי המחזור בדיוק באותו היום והמגע שאליו התכוונתי הוא כאילו באזור בין השפתיים החיצוניות והפנימיות של הפות, ולא בחור הכניסה

הסיכוי להריון כשאת עם בגדים. והסבירות שהתחתון זז והזרע שנשפך מבחוץ אולי נכנס לנרתיק היא אפסית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו