האם יש סיכוי להיריון?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/09/2021 | 16:44 | מאת: מאיה

שלום דר׳. לפני 3 ימים בדיוק ביצענו מין אוראלי עם שפיכה לא שלא הייתה קשורה לנרתיק. בעלי התנקה ולאחר כשעה קיימנו יחסים במטרה להיכנס להיריון ובעלי לא הצליח להגיע שוב לגמירה ושפיכה. האם יש סיכוי להיריון אם ביום השלישי בייצתי? תודה.

זרע יכול לחיות בגוף האישה עד 3 ימים. ביוץ שזה חריגה של הביצית ומידת יכולת ההפריה שלה נמשך עד 24 שעות. עשי את החישובים.

08/09/2021 | 13:18 | מאת: מאיה

תודה רבה על המענה:) מבחינת הזמן אני יודעת שזה הגיוני שיהיה היריון, אך בגלל שלא הייתה שפיכת זרע בקיום היחסים עצמם והייתה שפיכה לפני- במין אוראלי שלא היה קרוב לנרתיק בשום צורה..אני תוהה לעצמי אם יכול להיות שהיו״שאריות״ של זרע על האיבר שיכלו להפרות את הביצית בקיום היחסים או אפילו מעט טיפות שיצאו למרות שלא הייתה שפיכה? תודה..

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו