אינה מגיעה לסיפוקה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/09/2005 | 14:09 | מאת: אלי

שלום רב הנני נמצא במערכת יחסים בפרק זמן של שנתיים וחצי, חיי המין שלנו סדירים ,אנו בראש פתוח מאוד בכל הקשור לסקס.ן חוץ מזה שחברתי אף פעם לא מגיע לסיפוקה מחדירה , אני משתדל לתת לה את הזמן מתחשב במהלך קיום היחסים ( משחק מקדים,שינוי תנוחות ,מין אוראלי,,), אך שום דבר אינו עוזר. זה מפריע לי מאוד מה לעשות? (מעבר לאוננות מצידה..) והאם זה נכון ש 80% מהבחורות אינן מגיעות לספוקן מחדירה ? כמה בערך כן מגיעות וכמה לא?

03/09/2005 | 19:47 | מאת: שירה

ערב טוב אלי אם הבנתי נכון, חברתך כן מגיעה לאורגזמה אבל לא מחדירה אלא בדרכים אחרות במהלך יחסי המין. ...נו, אז איפה מתחבאת הבעיה ??... הסטטיסטיקה שהזכרת בשאלתך אכן נכונה, מדובר על בערך 70-80% מהנשים שלא מגיעות לאורגזמה כתוצאה מחדירה. לשאלתך "כמה בערך כן מגיעות וכמה לא" אין לי תשובה יותר מדוייקת (אין באפשרותי לספור את כל הנשים...) לכן תיאלץ להסתפק בסטטיסטיקה הנ"ל. העמדה האישית שלי בנושא היא שאורגזמה היא אורגזמה, ולא חשוב באיזה אופן היא מושגת, לא ממש ברורה לי החשיבות של אורגזמה *דווקא* מחדירה ולא מדברים אחרים בתוך יחסי המין. בהנחה שהיא לא סובלת מהחדירה עצמה (ואני משערת שזה לא המצב אחרת היית מזכיר זאת) אלא היא נהנית אבל לא מגיעה לאורגזמה - אני לא רואה את הבעייתיות כאן. כל זמן שהיא מצליחה לגמור בדרכים אחרות - נהדר ! שלבו את הדרכים האחרות הללו בתוך יחסי המין ושניכם תהיו מרוצים. שבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו