קיימתי יחסי מין ביום הביוץ.

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/08/2021 | 10:46 | מאת: Sarah

קיימתי יחסי מין ללא הגנה בפעם הראשונה בחיי .אני בת 28.הייתי בתולה והוא בתק אותי. אחרי שהתקלחתי הוא חדר שוב ואחרי שעתיים שוב חדר. מה הסיכוי שנכנסתי להריון מהחדירה הראשונה. הוא נתן לי אחרי 7 שעות כדור פוסטרון. האם יש סיכוי שהחדירה הראשונה הכניסה אותי להריון. החדירה היתה שעתיים לפני החדירה השניה והחדירה השלישית באותו לילה היתה אחר שעה וחצי.

אני לא יודעת איזה כדור בדיוק קבלת אבל אם זה גלולת הבקר של אחרי כמו פוסטינור או נורלבו את מוגנת מהריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו