האם קיים סיכוי להריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/08/2021 | 00:22 | מאת: אנונימית

אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין עם קונדום. לאחר סיום האקט כאשר הוא יצא ממני הרגשתי רטיבות באיזור איבר המין שלי כשהוא הסתכל, הוא אמר שהוא רואה שיש לי הפרשה לבנה בפתח הנרתיק. כשנגעתי כדי להריח להפרשה היה ריח של שפיך אבל היה ממש מעט. מיד לאחר מכן ניגבתי את עצמי והלכתי לשירותים כדי להתפנות בתקווה שהשתן ישטוף הכל החוצה. רוב השפיכה נשארה בתוך הקונדום, כנראה שרק ביציאה זלגה טיפה לפתח הנרתיק. האם קיים סיכוי להריון??

אם היתה זליגה של נוזל מהשפיכה לנרתיק אפשר להכנס להריון אתם צריכים לדעת שבזמן הוצאת הפין אחרי האקט צריך להחזיק את הקונדום על הפין שהזרע לא יזלוג

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו