וגיניסמוס???

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/09/2005 | 12:42 | מאת: איריס

שלום, יש לי חבר 9 חודשים, ולאחרונה ירד החשק המיני שלי ל0 ומתחת לו.... אני מכווצת לגמרי בזמן החדירה , כואב לי ואני מתייבשת מאוד מהר וגם תפוסים לי שרירי הגב. שום דבר שגירה אותי בעבר כבר לא מגרה אותי. קראתי את הכתבה על הוגיניסמוס, זה די תואם, אבל מה ניתן לעשות אני ממש מוטרדת ולאחר כל ניסיון אני פורצת בבכי על עוד ניסיון כושל...... אודה על עזרתך, איריס...המיואשת

03/09/2005 | 20:02 | מאת: שירה

איריס ערב טוב, ללא ספק דרושה בדיקה גינקולוגית, כדי לוודא שהכאבים לא מגיעים ממקור גופני כלשהו. אם הגינקולוג קובע שאין כל בעיה גופנית, השלב הבא יהיה יעוץ סקסולוגי, שם יטפלו בבעיה מההיבטים הפסיכולוגיים שלה. בינתיים ועד לבירור הגורם לכאבים, מאוד מציעה לכם להפסיק את הניסיונות לחדירה. הטבע בירך אותנו במגוון של אזורים בגוף שגורמים לנו הנאה, לא צריך להתמקד דווקא בחדירה ובוודאי שלא אם היא גורמת לכאבים. קיימו יחסים אך ורק ללא חדירה, התמקדו רק בדברים שגורמים הנאה לשניכם. לא להתייאש ! שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו