לא אוהבת מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/09/2005 | 01:41 | מאת: שני

שלום. אני בת 23. יש לי חבר מזה 4 שנים. אנחנו הראשונים אחד של השני (גם בסקס וגם בקשר הרציני").בשנה הראשונה נמשכתי אליו במלוא מובן המילה. אחרי כשנה וחצי החשק המיני החל לדעוך וכיום אני כמעט וממש לא רוצה לשכב. אני לא מרגישה שום צורך בזה. זה מתסכל אותי וגם אותו. כאשר אנחנו שוכבים, הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי חושבת על המון דברים אחרים: לימודים, עבודה וכו'. אני לא מצליחה להנות מזה. אני מתחילה להשלים עם העובדה שאני פשוט אדם שלא אוהב סקס. השאלה היא האם זה הגיוני להישאר בקשר כזה? האם זה אומר שהקשר שלנו לא תקין? אשמח אם תוכלי לעזור לי

03/09/2005 | 11:04 | מאת: א

שני, אם את נוטלת גלולות למניעת הריון, כדאי שתתייעצי עם הגינקולוג שלך. ידוע לי שלפעמים גלולות מסויימות יכולות , כתופעת לוואי, לגרום לירידה בחשק המיני.

03/09/2005 | 14:19 | מאת: אישה

שני, שלום, כשאת כותבת שאת מתחילה להשלים עם העובדה שאת לא אוהבת סקס, מה זה סקס בחוויה שלך - כלומר, האם הסקס אצלך כולל אורגזמה? לבד או עם בן זוג?

03/09/2005 | 19:56 | מאת: שירה

שלום שני נתחיל מהקביעה שלך ש"אני אדם שפשוט לא אוהב סקס". איכשהו, זה לא מסתדר לי עם מה שאת מספרת על כך שבתחילת הקשר ביניכם (כשנה וחצי) הכל היה נפלא ביחסי המין ונמשכת אליו במלוא מובן המילה, כהגדרתך. אם כך, אין מקום להניח שאת "לא אוהבת סקס", עובדה שאהבת פעם...! מציעה לך להתחיל לחשוב מה התרחש בחייך בתקופה הזו, איזה שינויים עברת עם עצמך ועם בן זוגך, שיכולים היו להשפיע על המערכת הזוגית באופן כזה שהחשק שלך למין דעך ונעלם. ראשית באספקט הגופני: האם את נוטלת תרופות לבעיה בריאותית כלשהי (חלק מהתרופות עלולות להשפיע לרעה על החשק המיני), האם עברת לאחרונה בדיקות כלליות ומצבך הבריאותי תקין ? אחר כך יש לבחון את הקשר בין שניכם והשינויים שחלו בו: האם הכל ביניכם בסדר מלבד התחום המיני, האם יש מתח ביחסיכם סביב נושאים אחרים ? ומה עבר עליך בשנים האלה מהבחינה האישית ? את כותבת שאת מתקשה למקד את המחשבות שלך כשאתם מקיימים יחסים, ושהראש שלך נודד ללימודים, עבודה וכו'. אם את נמצאת כרגע במצב של מתח קיצוני, טבעי שהראש שלך לא יהיה פנוי לדברים אחרים. סיבה נוספת לנסות ולפתור את הבעיות בשאר תחומי החיים, כי הן גם משליכות על יחסי המין ! לבסוף, שאלי את עצמך את השאלה הבלתי נמנעת: האם את לא נמשכת אליו יותר, אבל מוצאת את עצמך נמשכת לגברים אחרים ? האם יכול להיות שהאהבה שלך אליו דעכה ו(אולי) מיצתה את עצמה ? שבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו