קיום יחסי מין בפעם הראשונה שואלת בשביל חברה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/07/2021 | 13:08 | מאת: אנונימית

חברה שלי בת 39 קיימה בפעם הראשונה יחסי מין עם בן זוגה. היה לה מאוד קשה ימאוד כואב היה לה כאב בבטן תחתונה שלא יכלה לשאת אותו. ודיממה המון. לא הצליחו לסיים את האקט המיני עקב כל מה שהרגישה. היא מרגישה עם עצמה מאוד רע ולא יודעת מה לעשות, לא חשבה שכך תהיה הפעם הראשונה. מה יכולות להיות הסיבות לכך על מנת שתוכל לטפל

היא זקוקה לבדיקת רופא נשים לשלול בעיה מבנית בפתח הנרתיק או בעיה באגן אם הכל תקין יכול להיות שהיתה מאוד מתוחה מכווצת ולא מספיק רטובה דבר שגרם לכאב עז ולקושי בקיום האקט

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו