גלולה למניעת הריון!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/09/2005 | 20:01 | מאת: אירית

שמעתי שיש גלולה חדשה ששמה מתחיל ב Y אני לא זוכרת את השם הספציפי והגלולה הזאת לא משמינה ולגלולה יש פחות תופעות לוואי. בבקשה תעזרו לי תודה אירית

02/09/2005 | 16:26 | מאת: שלי

תחפשי בטור של אודטה בעיתוני סוף השבוע מלפני שבועיים-שלושה, שם היא טענה שיש גלולה כזו. מתחיל ב-Y את אומרת? אולי יסמין?

02/09/2005 | 18:32 | מאת: שירה

אירית שבת שלום ! עם כל הכבוד לאודטה, היא אינה הכתובת לשאלות בנושאי רפואת נשים. הכתובת המתאימה היחידה והמקצועית הוא גינקולוג - אנא הפני את שאלותייך אליו. לידע כללי - "יסמין" אינה גלולה חדשה, היא קיימת בשוק כבר זמן מה. הגלולות מהדור החדש אינן גורמות להשמנה או לתופעות לוואי אחרות, רופא הנשים שלך יוכל להמליץ לך על סוג מתאים. סופשבוע נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו