סקס יבש והריון......

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/06/2021 | 20:56 | מאת: שני

1)האם ניתן להיכנס להריון תוך כדי סקס וגמירה כאשר הבחורה עם תחתונים והגבר גם עם תחתונים? 2) אם הבחורה עם תחתוני תחרה והגבר עם תחתונים ,האם אפשר ככה להיכנס להריון? 3) ואם רק הגבר עם תחתונים או רק האשה עם תחתונים האם ניתן ככה להיכנס להריון?

30/06/2021 | 21:22 | מאת: שני

שאלה נוספת אם גבר גמר על האשה למשל באזור החזה, האם הטיפות יכולות לטפטף ולהיכנס לנרתיק ואז להכניס להריון? ואם כן מה את מייעצת לעשות למצבים כאלה?

אי אפשר להכנס להריון דרך בגדים זרע צריך להיות ממש בכניסה לנרתיק במגע ישיר כדי שיהיה סיכוי להריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו