אפשר להיכנס להריון??

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/06/2021 | 01:21 | מאת: אנונימי

היי ליאורה זו שאלה דחופה. אני בתולה, ואני חבר שלי עשינו סקס יבש בלי בגדים, שנינו היינו ערומים לגמרי. הוא רצה להכניס את האיבר שלו לישבן שלי ובטעות הכניס אותו לחור של איבר המין שלי וישר הוציא (הוא לא הכניס עד הסוף) בנוסף הוא גמר שם באזור ואני לא יודעת אם זה נגע או נכנס אליי. חשוב לציין שהייתי בימי ביוץ. אפשר להיכנס ככה להריון?? שאלה דחופה.

בעקרון גם אם היתה שפיכה בפתח הנרתיק אפשר להכנס להריון הרבה יותר נדיר אם את רוצה להיות רגועה קחי פוסטינור תוך 72 שעות מהארוע

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו