אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/08/2005 | 10:31 | מאת: כוכבית

שלום אני בחורה בת 27 נשואה באושר +תינוקת מקסימה . לפני נישואיי היו לי מערכות יחסיים ארוכות עם מספר בחורים. בעייתי היא שלעולם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה. חשק מיני לא חסר לי , ואני נהנת מאוד מהמגע המיני... אינני יודעת מה לעשות , המליצו לי לנסות לאוננן, ניסיתי מספר פעמים , ללא הצלחה , והאמת גם ללא ממש הנאה . מה המלצתך ? לפעמיים אני מרגישה שפשוט זה המצב ואין מה לעשות ....ואני פשוט משלימה איתו. אבל הסקרנות , לדעת מה ההרגשה .....היא מה שגרמה לי לכתוב לך. תודה

31/08/2005 | 12:59 | מאת: שירה

כוכבית שלום ! ההנאה שלך ממין היא בסיס מצויין להתחיל ממנו. כעת את צריכה (אם את רוצה כמובן) להמשיך ולחקור את ההנאה הזו, לגוון כמה שאפשר בתנוחות ובסוגי מגע שונים, לבדוק מה מעורר בך יותר הנאה, מה את מעדיפה וכו'. יש נשים שמגיעות בקלות רבה יותר לאורגזמה במין אוראלי לדוגמא. אם ניסית לאונן והחוויה היתה לך לא נעימה, אולי כדאי לנסות שוב ולהפוך את החוויה לנעימה בכל זאת. מצאי את הזמן בו את הכי נינוחה ורגועה, דאגי שהסביבה תהיה שקטה ורגועה ונסי שוב (אלא אם כן זה גורם לך חוסר נעימות כמובן, ואז אין טעם). המלצתי כאן לפני מספר שבועות על חנות לאביזרי מין שביקרתי בה, את יכולה להשיג בה (או בכל חנות אחרת שתבחרי) עזרים שונים שיעזרו לך לשמח את הדגדגן שלך. בטוחה שהוא יודה לך על כך ! :-) בהצלחה ובהנאה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו