דימום לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/08/2005 | 14:41 | מאת: שיר

קיימתי יחסי מין לאחר כשלוש שנים בהם לא קיימתי. בתחילת החדירה היו כאבים, שאח"כ פחתו ואפילו נעלמו. לאחר מכן שמתי לב שהיה דימום קל מאוד, שנמשך גם במשך היום שאחרי (בעיקר בהפרשות). מצב דומה למה שהיה בזמן קריעת קרום הבתולין (לפני שנים). רציתי לשאול אם זה נורמלי, למרות שאינני בתולה מזה זמן רב? האם זה קורה בגלל משך הזמן הרב בו לא קיימתי יחסי מין מלאים? מה גורם לכך?

27/08/2005 | 22:40 | מאת: שירה

לילה טוב שיר כל השאלות אודות דימומים/פטריות/מחלות מין/גלולות/הריון אינן שייכות לפורום מיניות האישה אלא לפורום גינקולוגיה. אני יכולה להשיב לך בניחושים והשערות אבל אני ממש מעדיפה לא לעשות זאת. יכולות להיות סיבות רבות לדימומים לאחר קיום יחסי מין, אם הדימום אינו חד פעמי וחוזר על עצמו ואת מעוניינת לבדוק את הסיבה - פני לרופא הנשים שלך והתייעצי עמו. שבוע טוב שירה

27/08/2005 | 23:40 | מאת: שיר

נראה שפורום גניקולוגיה נסגר.... אבל ניסיתי בפורום אחר... בכל מקרה, תודה רבה שיהיה לך שבוע טוב

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו