דימום

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/08/2005 | 18:09 | מאת: יוליה

אני בת 19 ובמשך תקופה של 3 שבועות וקצת אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין אינטנסיביים לפחות פעמיים ביום. לפני כמה ימים שמתי לב שיש לי דימום והוא נמשך כבר כמה ימים. אין לי שום כאבים וזה לא אמור להיות המחזור. אני נוטלת גלולות ולפיהם אני יודעת שהמחזור אמור להגיע עוד שבועיים. מה זה יכול להיות?

25/08/2005 | 18:23 | מאת: שירה

יוליה, הסיבות לדימום עשויות להיות קשורות לקיום יחסי המין ואולי גם לא. כדי לוודא עליך להתייעץ עם רופא נשים. ערב נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו