פיטריה- מהו עושים בן זוג

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/08/2005 | 15:20 | מאת: ט

גיליתי שיש לי פטריה, ואני מטפלת בה בנורות של אגיסטן, מה לגבי בן הזוג איזה טיפול הוא צריך לעבור ? אם בכלל ?

25/08/2005 | 15:59 | מאת: מ

ט', כדאי שתקראי כאן - http://www.clalit20plus.co.il/Clalit/Young/Sex/Articles/oops/candida.htm האם ניסית לשאול את הגינקולוג? אולי תשאלי גם בפורום אורולוגיה של ד"ר לין ובפורומים של רפואת עור.

25/08/2005 | 17:40 | מאת: שירה

גם זו דוגמא לשאלה שאת אמורה למעשה לשאול את הרופא שלך. בן זוגך לא חייב לעבור טיפול אלא אם כן קיימת סיבה להניח שהוא נדבק גם. אם יש לך פטריה חוזרת ואתם מקיימים יחסים באופן קבוע, קיים חשש שהוא נדבק ולכן רצוי שיעבור טיפול גם הוא. הטיפול הוא ע"י כדורים שנלקחים דרך הפה ("טריקאן" הוא אחד מהם, מופיע בכל מיני שמות בהתאם לקופות החולים השונות). שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו