עוררות מינית סובייקטיבית שנפגעה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/02/2021 | 18:17 | מאת: אנונימית

שלום רב אשמח לקבל מאמר על עוררות מינית סובייקטיבית לדעתי מדובר בבעיה חמורה בתפקוד המיני שלא זוכה להתייחסות במאמרים שמוקדשים לה ,אשמח אם תיתני לי תשובה בנושא האם בעיית עוררות מינית סובייקטיבית עוברת מעצמה ? האם עוברת ברוב המקרים ? האם מדובר בתופעה זמנית שחולפת מעצמה ?או שיכולה להימשך לכל החיים ,אודה על תשובה מהירה .

אם את מתכוונת לעוררות מינית מתמדת מה שנקרא persistent genital arousal dysfunctionאת יכולה למצוא חומר כתוב באינטרנט זוהי בעיה לא נפוצה ולכן אין סטטיסטיקות

10/02/2021 | 18:58 | מאת: לא על זה מדובר מדובר על עוררות מוחית ולא באיברי המין

מדובר על עוררות סובייקטיבית ולא באיברי המין

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו