לאחר ארבע שנים של קשר לא נמשכת לבת הזוג

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/02/2021 | 20:25 | מאת: אנונימית

היי מדובר בקשר ראשון שלי אני בת 24 השאלה האם זה נפוץ שתוך ארבע שנים אני מפסיקה להימשך מינית לבת הזוג ושום דבר לא השתנה בה ? האם מנתונים שסקסולוג יודע על חקר המיניות המשיכה המינית דואכת באופן טבעי מבת הזוג? האם זו בעיה סקסולוגית או שלאחר מספר שנים מפסיקים הפרפרים וכבר מתרגלים לבנאדם ולא נמשכים אליו יותר ? אודה לתשובה מהירה (:

ברור שכשקשה ממושך יותר ההתלהבות המינית יורדת במידה מיסוי תאם הקשר חשוב לך ויש ירידה במשיכה כדאי לפנות לברור אצל סקסולוג/ית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו